Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 1 грудня 2017 р.

Декадник "Минуле стукає в серця"

 З 21.11 по 01. 12. 2017р. в школі проходив декадник  "Минуле стукає в серця" . В рамках тижня було проведено заходи:
1. Лінійка до Дня Гідності та Своботи. На лінійці учні    за допомогою презентації пригадали події восени 2004 року та у листопаді 2013 року- лютому 2014року. Дізналися про історію створення цього свята, ознайомились з героїчними сторінками нашої країни, які стали основою для запровадження відзначення цього свята.





2. Протягом тижня  проходили заходи приурочені пам"яті жертвам голодомору 1932-33рр. 
  • Оформлено  виставку на тему "Пам"ятай минуле заради майбутнього!"
  • 24.11. проведено бібліотечний урок на тему: "Розкажемо всім про голодомор". бібліотекар Хитрук О.П. провела вступну бесіду на якій коротко розповіла про трагічні події  1932-33рр..  Звернула увагу на цінність хліба  та закликала  до бережного ставлення  до нього. Діти читали та обговорювали дійсні  факти голодомору по свідченнях  очевидців.Для вшанування пам'яті померлих під час голодомору запалили свічку пам'яті і роздали дітям булочки.
  • У 5-11класах пройшли класні години та лінійка -реквієм на тему: "Минуле стукає в серця". Під час лінійки був продемонстрований  кліп  на пісню "Свіча" у виконанні учениці  7 класу Асауленко Діани. Учні запалили свічки та вшанували хвилиною мовчання пам'ять жертв  голодомору 1932-33рр. 

Немає коментарів:

Дописати коментар